![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
من دارم برای استادی پرمیت اقدام میکنم، خانمم که اینجا داره تحصیل میکنه قراره تز ارشدشو اونور انجام بده(یعنی تحصیلش تموم نشده هنوز و قراره با من بیاد و ورک پرمیت همزمان اقدام کنیم، با استاداش هماهنگ کرده هم اینجا هم اونجا، و قرار بهش حقوق هم بده استاد کاناداش) حالا ما توی پرونده اینو ذکر کنیم یا کلا حرفی ازش نزنیم؟
2021-09-06 05:25:00 Canada ویزا #برای استادی پرمیت![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای استادی پرمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
من میخواستم وبفرم بزنم و ازدواج و دیفر ترمم رو اطلاع بدم البته خودم و خانمم جداگانه اقدام کردیم برای استادی پرمیت و ایشون الان کانادا هستن ولی جواب کن نیومده آیا لازمه دوباره فرمهای۱۲۹۴، ۵۲۵۷ و ۵۶۴۵ پر کنم و اتچ کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
2021-08-31 15:52:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
اگه دانشجو لند کرده باشه و یک ترم درس بخونه، بعدش انصراف بده و ترم بعدی دانشگاه رو عوض کنه، این بازه زمانی دو سه ماهه بین انصراف و رفتن به دانشگاه برای استادی پرمیتش مشکل ایجاد میشه؟ و عواقب داره یا خیر؟
2021-09-11 14:59:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
این اخبار که میگن یه سریا دوباره باید ریسابمیت کنن پروندشون از از یه تاریخی به بعد درسته؟ برای استادی پرمیتم هست؟
2021-09-13 05:43:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
از که اخیرا برای استادی پرمیت اقدام کردن چه مدت طول کشید تا بعد از بایو پاسشون بیاد؟ برخی از میگن اخیرا روند بررسی طولانی تر شده، ولی بر اساس شنیده هاشون میگن
2021-09-14 17:27:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
این نامه تعهد غیر مالی محضری لازمه رو مدارک باشه برای استادی پرمیت؟
2021-09-18 09:58:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
من دارم اقدام میکنم برای استادی پرمیت واسه فال ۲۰۲۲ اما با توجه به اینکه پذیرش ها توی مارچ جواب داده میشن من احتمالا بایومتریکم میافته توی خرداد یا تیر که من اجازه ی خروج از کشور نمیده بهم دانشگاه اما برای تعطیلات نوروز میده آیا اگر برای ویزای ویزیتوری اقدام کنم توی دسامبر فقط برای ثبت بایو متریک از اون طریق امکانش هست هست تو عید بتونم برم ؟ چقدر طول میکشه که تا برا بایو بتونم اقدام کنم؟ اصلا این کار درستی هست؟ یا ممکنه چون بعدش میخوام تحصیلی اقدام کنم برام بد بشه؟ ترم تحصیلیم از اواخر بهمن هست
2021-09-20 16:34:00 #Canada [چقدر طول میکشه] ویزا
کسی میدونه تو فرودگاه برای استادی پرمیت چه مدارکی از آدم میخوان ؟
2021-09-24 01:02:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
، کسی اطلاعی داره چند روز قبل ترم میشه وارد خاک حریف شد؟ بعد برای استادی پرمیت، ورک پرمیت و کلا رفتن، نامه پرداخت شهریه و تاریخ کلاس لازمه؟
2021-09-29 04:55:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
، من برای استادی پرمیت خودم و ورک پرمیت همسرم اپلای کرده بودم، دیروز رجکت شدیم، هزینه اپلای مجدد چقدر هست بدون هزینه بایومتری؟
2021-10-02 01:26:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00 #Canada
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00 #Canada